Als je aan een chronische ziekte lijdt, is het in eerste instantie heel moeilijk dit te aanvaarden. Een heleboel dingen die je vroeger deed en kon, kunnen nu vaak niet meer. Sommige mensen vinden hun weg in hun nieuwe leven vrij snel. Anderen hebben het gevoel helemaal vast te zitten, willen niet aanvaarden, focussen alleen nog maar op wat ze NIET meer kunnen.

Maar er is ook een andere weg, eerst en vooral erkennen en uiten wat het met je doet als je een ziekte/fysieke beperking hebt waar geen ‘oplossing’ voor bestaat.

Jezelf helemaal aanvaarden en liefhebben zoals je nu bent, en van daaruit niet langer blijven focussen op wat je allemaal niet meer kan, maar je focus meer en meer te gaan leggen bij de mogelijkheden die er nog wel allemaal zijn.

In mijn individueel traject zit alles wat mij vanuit mijn (bijna 15 jaar durende) depressie, naar een ongelofelijk mooi leven gebracht heeft, een leven dat helemaal bij mij past.

Stap voor stap begeleid ik jou, doorheen het traject, alle issues die jij in je leven hebt, komen aan bod, je zult ook versteld staan hoe snel veranderingen in jezelf gaan plaatsvinden eens je gewend raakt aan de tools van access consciousness.

Verder processen doe je in de besloten facebookgroep, waar je op jouw eigen tempo kan gaan processen, ik kom hier heel vaak live, en geef jou op die manier oefeningen mee, waar jij mee aan de slag kunt. Je kunt dingen delen in de groep, als dat goed voelt voor jou. Je kunt ook persoonlijk contact met me opnemen, als je ergens niet doorgeraakt.