Zelfvertrouwen is het gevoel van eigenwaarde. Het heeft twee dimensies: waardigheid en vaardigheid. Waardigheidslaat op het gevoel dat je hebt over jezelf. Vaardigheidis het talent dat je bezit. Waar ben je goed in?

Zelfvertrouwen is vooral gebaseerd op waardigheid. Hoe kijk je naar jezelf? Geloof je in jezelf? Vind je jezelf de moeite waard? Dit kan variëren naarmate je te maken krijgt met tegenslagen en successen in je leven, en in welke mate je jouw zelfbeeld laat afhangen van je prestaties en de waardering van anderen.

In mijn individueel traject begeleid ik jou naar meer zelfvertrouwen, naar meer zelfliefde, naar een goeie band tussen jou en je lichaam.

We gaan jou bij je diepste verlangens brengen, doorheen het proces ga jij meer en meer het leven leiden dat écht bij jou past, voorbij aan alle beperkende gedachten in je hoofd, voorbij aan alle oordelen die je over jezelf hebt, voorbij aan alle oordelen die anderen over jou hebben.

In mijn traject zitten alle tools om elk issue(-tje) in jouw leven aan te pakken, om te leren niet overal de controle over te moeten hebben, om die beperkende stemmetjes in je hoofd die je naar beneden halen om die te laten verdwijnen.

Voor iedereen die in dit traject stapt zal dit veranderingen (wat vaak angst oproept) met zich meebrengen.

Voor de ene zijn het slechts kleine veranderingen, voor de ander heel grote veranderingen, en (zo was het bij mij) voor nog anderen zal hun leven 100% veranderen.

Maar allen zullen jullie evolueren naar meer zelfliefde, naar meer eigenwaarde, naar meer vreugde, meer levensenergie, meer tevredenheid, … omdat jullie het leven gaan leiden wat ten diepste bij jou past!

Verder processen doe je in de besloten facebookgroep, waar je op jouw eigen tempo kan gaan processen, ik kom hier heel vaak live, en geef jou op die manier oefeningen mee, waar jij mee aan de slag kunt. Je kunt dingen delen in de groep, als dat goed voelt voor jou. Je kunt ook persoonlijk contact met me opnemen, als je ergens niet doorgeraakt.