[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1555368302042{background-color: #f9a392 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”2em”][vc_column_text css=”.vc_custom_1566371996136{padding-left: 2em !important;}”]

Wil jij het lichaam dat werkelijk bij jou past? Waar jullie beiden écht blij van worden.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”3em”][vc_column_text]

Home / Aanbod / Individueel traject

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368719767{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3em” css=”.vc_custom_1555368627232{background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row inverse=”” css=”.vc_custom_1555358561166{padding-right: 2em !important;padding-left: 2em !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”2em”]

Geen dieet, niets verboden

Right Body for You

Het traject Right Body for You is er voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun lichaam als ze in de spiegel kijken. Mensen die waarschijnlijk al tientallen diëten gevolgd hebben om zo de controle over hun lijf te krijgen. Niets zo bedreigend als een lichaam, voor mensen die overal controle over willen hebben, want een lichaam is nu eenmaal onvoorspelbaar.

Right Body for You is geen dieet, je moet geen calorieën tellen, er is niets dat verboden is om te eten.

Right Body for You vertrekt vanuit je eigen lichaam, vanuit wat jouw lichaam weet.

[vc_empty_space height=”2em”]
Wat heb ik eruit gehaald?

Mijn ervaring

Right Body for You is ook weer iets wat ikzelf aan den lijve ondervonden heb. Het is een proces dat eigenlijk heel snel gaat, jouw kijk tov eten gaat hier totaal door veranderen. Ik ben iemand die enorm kan genieten van lekker eten. Eten en uit eten gaan is eigenlijk al jaren mijn hobby.

6 maanden bezig zijn met ’right body for you’ heeft me leren houden van mijn lichaam, me echte zelfliefde gebracht, en me al 18 kilo lichter gemaakt, ik kan nog even goed genieten van eten, maar ik prop me niet langer vol. En wat het mooiste is, het kost me geen enkele moeite!!! Nooit gedacht dat dit voor mij, een echte bourgondiër, mogelijk zou zijn!

Dit resultaat heb ik nooit gehad met al mijn pogingen tot diëten, en als er dan toch wat af was, kwam ik nadien meer bij dan er af
was gegaan. Niet alleen mijn relatie tot eten is helemaal veranderd, ook heb ik een enorme connectie opgebouwd met mijn lichaam, die geleid heeft tot complete zelfliefde, dit alles neem ik mee voor de rest van mijn leven!

[vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368719767{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3em” css=”.vc_custom_1555368627232{background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” scheme=”light” inverse=”” css=”.vc_custom_1555370279405{background-color: #8ed4cc !important;}”][vc_column]
[vc_empty_space height=”2em”]
Hoe verloopt het traject?

Traject

De eerste coachingssessie bestaat er in, dat je mij jouw levensverhaal gaat vertellen, zodat we kunnen zien waar jouw ‘problemen’ ivm je gewicht en je relatie tot eten vandaan komen. Na jouw verhaal, bekijk ik wat jij op dat moment eerst nodig hebt, vooraleer écht aan de slag te kunnen met jouw lichaam.

De tweede sessie bestaat uit een bars behandeling, die jou toelaat veel opener te staan om dit proces toe te laten in je leven en ook echt alle kans te geven op succes.

Daarna volgen 3 zoomsessies, waarin ik jou oefeningen leer, om een diep contact aan te gaan met jouw lichaam, waar ik jou access tools leer om je oordelen over jezelf, stilaan te laten verdwijnen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij zo’n intens liefdevol contact hebt met jouw lichaam, dat jouw lichaam jou de weg gaat wijzen, naar wat en hoeveel het wil eten, en hoe het er uiteindelijk uit wil zien. Zonder vooraf een bepaald streefgewicht te bepalen, jouw lichaam weet perfect hoe zij: hij er wil uitzien, waar hij/zij blij van wordt.

Tussen de zoomsessies in mag je altijd contact met me opnemen, als je ergens niet uitgeraakt.

[vc_empty_space height=”2em”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” scheme=”light” inverse=”” css=”.vc_custom_1555370279405{background-color: #8ed4cc !important;}”][vc_column]
[vc_empty_space height=”2em”]
Hoe verloopt het online traject?

Online Traject

Online right body traject (voor mensen die verder wegwonen, of het financieel wat zwaarder hebben):

Neem eerst telefonisch contact met me op. Daarna bezorg je mij via mail of spraakbericht in what’s app jouw levensverhaal, (gewoon zoals het is, probeer het niet mooier te maken, ga ook vooral die gebieden bekijken, die jou nu het meest in de weg zitten op gebied van eten en oordelen over jouw lichaam) aan de hand van dit levensverhaal en de therapie die je eventueel al gedaan hebt, bepaal ik het traject, meestal zullen we uitkomen bij 3 à 4 zoomsessies, waarin ik jou door middel van oefeningen leer het contact aan te gaan met jouw lichaam, al de oordelen en beperkende gedachten in je hoofd leer los te laten, zodat jij en jouw lichaam als team, samen gaan evolueren naar het lichaam dat precies bij jullie past.

Ook jij hebt het recht om tijdens het traject en tot 2 maanden na onze laatste zoomcall, tussendoor contact met me op te nemen via mail, messenger of what’s app, als je ergens vastloopt.

Dit traject bied ik aan voor 160 euro inclusief BTW

Daarna ga ik jou nog 2 maanden vanop afstand begeleiden, ofwel via app contact met WhatsApp, ofwel via mail. 2 keer per week kan je contact met me opnemen, als je tegen dingen aanloopt die niet goed lukken, of als je het even helemaal niet meer weet. Ik probeer je ten laatste 1 dag na je vragen te antwoorden.

[vc_empty_space height=”2em”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555369734314{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css_animation=”top-to-bottom”][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368975294{background-color: #f9a392 !important;}”][vc_column css_animation=”top-to-bottom” width=”1/2″][vc_empty_space height=”3em”]
Stuur me een mailtjeStuur me een mailtje
Terug naar het aanbod[/vc_column][vc_column width=”1/2″]
Wat kost het?

Prijs

- 280€ incl BTW voor het traject voor het individueel traject
- 200€ incl BTW voor het online individueel traject

Voor mensen die het financieel niet makkelijk hebben is een korting mogelijk, ook bestaat de mogelijkheid om in schijven te betalen.

Moest je de behoefte voelen toch nog een live coachingsgesprek nodig te hebben, dan kan dit tegen de prijs van 60 euro inclusief BTW. Een extra barsbehandeling kan je boeken tegen de prijs van 55 euro inclusief BTW.

[/vc_column][/vc_row]