[vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1555368302042{background-color: #f9a392 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”2em”][vc_column_text css=”.vc_custom_1566989910223{padding-left: 2em !important;}”]

Wordt écht gelukkig, lééf, straal!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”3em”][vc_column_text]

Home / Aanbod / Onlinetraject

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368719767{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3em” css=”.vc_custom_1555368627232{background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”inschrijven”][vc_column]

Schrijf je nu in en verander je leven voorgoed!

Schrijf je hier in of lees onderaan het formulier waar het traject over gaat, de werkwijzen en wie ik ben.
[vc_column_text css=”.vc_custom_1567060339982{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row inverse=”” css=”.vc_custom_1555358561166{padding-right: 2em !important;padding-left: 2em !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”2em”]
4 maanden online coachingstraject

Samen op weg naar jouw ware zelf, naar een leven dat helemaal bij jou past! Wordt écht gelukkig, lééf, straal…

Zit jij momenteel niet lekker in je vel, denk je vaak, is dit het nu, zit jij op meerdere gebieden in jouw leven vast, zit jij in een burn-out, een depressie, een angststoornis, een relatiecrisis, met een chronische ziekte, in de armoede, heb jij een laag zelfbeeld, geen zelfliefde, zit jij met onverwerkte rouw… (kijk op mijn website www.beyondcontrol.be , welke andere levensproblemen ook tijdens dit traject aangepakt kunnen worden)

Waarschijnlijk loop jij rond met een heleboel oordelen in je hoofd over jezelf, over anderen, een boel beperkende gedachten (ik kan dit niet, want…, ik kan niet van mezelf houden, want…), een hoop definities (een liefdesrelatie moet zo en zo zijn, anders is het niet goed, om vooruit te komen in het leven, moet je presteren, moet je hard en veel werken,…),
weet dat deze gedachten in jouw hoofd niet van jou zijn, onbewust heb jij ze overgenomen van je ouders, vrienden, leraren, begeleiders, partner, de maatschappij ….

Jij hebt ze waarschijnlijk zò vaak gehoord, dat je ze bent gaan geloven, dat je ze voor waar bent gaan aannemen.

Maar wat als dit leugens zijn, als ik tegen jou zeg: wij gaan samen op weg om al die gedachten , oordelen en definities achter je te laten.

Wij gaan een andere weg op, via een diep contact met jouw lichaam, brengen we jou bij je zelfliefde, gaat je eigenwaarde groeien, via jouw diepste verlangens (en nu denk je waarschijnlijk, huh verlangens, ik weet helemaal niet wat ik verlang, maar daar kunnen we veel makkelijker dan je denkt echt contact mee gaan maken), gaan wij samen op weg naar een leven dat hélemaal bij jou past.

Een leven dat jou gelukkig maakt, dat jou de zin om te leven weer doet voelen, een leven waarvan jij gaat stralen!

[vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368719767{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” scheme=”light” inverse=”” css=”.vc_custom_1566991146724{margin-top: 10px !important;background-color: #f9a392 !important;}”][vc_column]
[vc_empty_space height=”2em”]

WIE BEN IK, EN WAAROM COACH IK MENSEN

Ik ben Heidi, een vrouw van bijna 44, met een prachtige dochter van 17 jaar.
Ik ben 15 jaar zwaar depressief geweest, met gegeneraliseerde angststoornis en paniekaanvallen. Al die jaren heb ik allerlei soorten therapieën gevolgd en 100-en zelfhulpboeken gelezen. Ik heb me in elke therapie helemaal gesmeten, maar helaas het had nooit het gewenste resultaat.

Pas toen ik anderhalf jaar geleden met mijn verlangens in contact kwam, en ik beetje per beetje mijn controledrang kon loslaten, en ik met access consciousness aan de slag ging is mijn leven 100% getransformeerd, op zeer korte tijd! Nadien konden enkele waardevolle dingen die ik in andere therapieën, boeken meegekregen had, ook zakken, en kon ik er alsnog zaken mee helen.

Zowel de individuele coachingen die ik doe, als deze online coaching is dus een mix van access consciousness, en alle andere dingen die mij geholpen hebben de vrouw te zijn, die ik nu ben. Supersterk, stralend, vol levensenergie en heel gedreven om anderen te begeleiden naar een gelukkig leven.

[vc_empty_space height=”2em”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” scheme=”light” inverse=”” css=”.vc_custom_1566991250900{margin-top: 20px !important;background-color: #8ed4cc !important;}”][vc_column]
[vc_empty_space height=”2em”]

Hoe verloopt het traject

Het wordt een 4-maanden durend online traject, in een besloten facebookgroep.
Zowel voor mannen, als vrouwen en jongvolwassenen.

De basis van mijn coaching is access consciousness, waarbij je gaat leren kijken naar de mogelijkheden, ipv achter de deur van de beperkingen te blijven staan. (voor meer informatie over access consciousness, kijk op mijn website www.beyondcontrol.be )
Daarnaast gebruik ik een mix aan zaken die mij hebben geholpen op mijn weg naar bevrijding.

In de facebookgroep kom ik heel regelmatig live, met nieuwe opdrachten, en inzichten. Tussendoor doe ik ook geschreven post, aanmoedigingszinnetjes. Soms zal ik ook voorbeelden geven uit mijn eigen proces.
Ook jullie mogen je steentje bijdragen in de facebookgroep als je dat graag doet.
Het is sowieso fijn te lezen, hoe anderen de oefeningen ervaren, of om te zien dat anderen met dezelfde dingen worstelen als jij. Je mag elkaar ook gerust aanmoedigen en tips geven.
Maar evengoed, laat jij 4 maanden niets van je horen, en doe jij jouw proces lekker in stilte.

Weet dat dit proces sowieso gepaard zal gaan met veranderingen, dit kan bij velen op weerstand stuiten, want voor veel mensen is verandering het laatste wat ze willen, hoe slecht ze zich ook voelen in de huidige situatie.
Bij mijzelf is de verandering fenomenaal geweest, maar ik heb van geen enkele verandering spijt, integendeel zelfs, en eens ik de angst voor verandering kon loslaten, zijn de veranderingen eigenlijk zonder drama en bijna moeiteloos verlopen.
Voor sommigen zal er veel veranderen, anderen hebben aan kleinere veranderingen al genoeg. Dat zal blijken tijdens het proces!

Tijdens het proces werk in blokken, heel veel verschillende thema’s komen aan bod, jouw verlangens, het contact met jouw lichaam, zelfliefde, eigenwaarde, relaties, werk, geld, bewustzijn, van beperkingen naar mogelijkheden, het loslaten van de oordelen, beperkende gedachten en definities in je hoofd, vertrouwen in jezelf en in het leven, loslaten van controle,…

Ik ben ervan overtuigt dat het leven altijd op jouw pad brengt wat jij op dat moment nodig hebt.
Het is niet voor niets dat dit onlinetraject nu op jouw pad komt, zeker niet als het jou op 1 of andere manier raakt, triggert, je nieuwsgierig maakt, dan is dit waarschijnlijk wat jij nù nodig hebt.
Ik nodig je uit, als jij hier ook maar iets bij voelt, het kan ook weerstand zijn, ga ervoor en meld je aan!

Waarom een onlinetraject? Mijn zielsmissie is zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een gelukkig leven. Een onlinetraject kan ik goedkoper aanbieden, zodat het voor meer mensen financieel haalbaar is. Ik kan ook mensen bereiken die te ver wonen om een individueel traject te komen volgen, waardoor ze toch een aantal keer naar mijn praktijk moeten komen. Verder processen, doen ook zij in een aparte besloten facebookgroep.

[vc_empty_space height=”2em”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555369734314{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css_animation=”top-to-bottom”][vc_empty_space height=”2em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” equal_height=”yes” content_placement=”middle” inverse=”” css=”.vc_custom_1555368975294{background-color: #f9a392 !important;}”][vc_column css_animation=”top-to-bottom” width=”1/4″][vc_empty_space height=”3em”]
Schrijf je inSchrijf je in
Terug naar het aanbod[/vc_column][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1566991223179{padding-right: 0px !important;}”]
Praktische informatie

Prijs

De besloten facebookgroep gaat van start op zaterdagochtend 14 september 2019.
Om 11:00 kom ik live om jullie welkom te heten, en officieel te starten.
Geen nood, als je er niet live bij kan zijn, alles blijft altijd online staan in de facebookgroep, je kunt dus altijd terug gaan kijken, en dus ook in jouw eigen tempo, de aangereikte oefeningen doen. De facebookgroep blijft minstens open tot 4 maanden na het einde. Dus als je ergens halverwege om welke reden dan ook even afhaakt, je kan altijd de draad terug oppikken.

Bij inschrijven en betalen vòòr 6 september kost het traject 165€ inclusief BTW, na die datum is de prijs 180€ inclusief BTW. Je betaling moet ten laatste binnen zijn op 13 september 2019.

Je kan je inschrijven via volgende link: https://beyondcontrol.be/services/online-traject/
Als je een factuur wenst geef dan ook je bedrijfsnaam en BTW-nummer door.
Het bedrag mag je storten op volgend rekeningnummer:
BNP PARIBAS FORTIS Van den Heuvel Heidi BE85 0018 5576 5806 GEBABEBB (BIC)
Vermeld hierbij jouw naam en achternaam en ‘onlinetraject’.

Doe ook alvast een vriendschapsverzoek op facebook, nadat je de betaling uitgevoerd hebt, Heidi Van den Heuvel, zodat ik je kan toevoegen als ik de betaling ontvangen heb.

Voor mensen die écht met financiële problemen kampen, zij kunnen mij bellen, zodat we een regeling op maat kunnen uitwerken, met betalen in schijven, zonder dat ik daarvoor iets extra aanreken.

Voor mensen die in een depressie, burnout of angststoornis zitten, en twijfelen of zij wel sterk genoeg zijn op deze moment om aan de slag te gaan in het traject, bel me gerust even op, zodat we het samen kunnen bekijken. 0032 (0) 495652875

Ga vooral ook op mijn website www.beyondcontrol.be kijken daar vinden jullie nog veel meer informatie, of op mijn facebookpagina beyond control, waar ik regelmatig posts doe.

Als jullie dan nog vragen hebben, bel me of mail me, ik beantwoord jullie vragen met veel liefde!

Lieve groet, Heidi

[/vc_column][/vc_row]