Mensen kunnen om verschillende redenen in armoede terecht komen.

Soms is het een gegeven in iemands leven, al generaties lang, kan je het gewoon zijn van in armoede te leven. En ga je er vanuit, dat er voor jou niets anders opzit, dan ook in die armoede te blijven steken. Het komt niet in je op, dat er voor jou misschien wel een ander leven is weggelegd, dat jij de cirkel kan doorbreken, dat jij wel geld kan gaan verdienen en zo een leven kan opbouwen dat helemaal bij jou past.

Sommige mensen komen in armoede terecht, na een scheiding, plots zijn ze alleenstaande papa of mama en moeten ze het redden met 1 inkomen. Dat lijkt in deze steeds duurdere maatschappij bijna een onmogelijke opdracht. In je hoofd ben je steeds bezig, met hoe je deze maand de eindjes weer aan elkaar kan breien om de maand door te komen. Er is weinig ruimte in je hoofd om met andere zaken bezig te zijn, dan met je financiën.

Je bent alleenstaande, je bent jouw ideale levenspartner nog niet tegengekomen, of je wil helemaal geen relatie. Dus ook jij moet het gaan doen met 1 inkomen, als je het ouderlijke huis verlaat. De finaciële toekomst ziet er dan vaak niet rooskleurig uit, als je ouders je geen eerste zetje kunnen geven. Ook jij leeft van maand tot maand, in de hoop dat je alle kosten netjes op tijd kan betalen. En misschien blijft er op de maand nog een klein beetje over, zodat je jezelf eens 1 keertje iets extra kan gunnen.

Je kan als alleenstaande, of samenwonende een prima job hebben, waar je goed geld mee verdient, je leeft best een rijkelijk leven, tot er op een dag beslist wordt dat ze jou niet langer kunnen gebruiken. Je raakt je werk kwijt, en daarmee ook een heel deel van je inkomen. Je vindt niet direct een andere job, en om de zoveel maanden vermindert je uitkering. Je krijgt het lastiger en lastiger, je moet je weelderige leventje gaan aanpassen, het lijkt erop dat het zelfs moeilijk wordt om de vaste kosten nog betaald te krijgen op het einde van de maand.

Je leidt een prima leven, alleen of met je gezin, je hebt het financieel netjes voor elkaar. En plots word je ziek, en niet zomaar eventjes ziek, je krijgt kanker, je krijgt MS, je krijgt het chronisch vermoeidheidssyndroom, … (vul zelf maar aan) dit zijn allemaal ziekten waarbij je niet zomaar 1,2,3 terug op de rit zit. Het zou best eens kunnen dat je jarenlang of misschien wel de rest van je leven, op de ziektewet moet. Dit kan er ook voor zorgen dat je financiële problemen krijgt. En dat je in armoede terecht komt.

Het leven is niet gemakkelijk geweest voor jou, op de 1 of andere manier ben je in de schulden geraakt, waardoor je nu echt in armoede leeft, omdat het meeste geld dat je binnenkrijgt, regelrecht naar de schuldeisers gaat. Ook jij leeft in armoede.

Eigenlijk is de reden waardoor je in armoede leeft, niet zo belangrijk, maar wel het volgende dat ik hier ga schrijven, ER IS EEN WEG OM HIER OOK WEER UIT TE GERAKEN, om niet langer tegen de muur van armoede aan te blijven lopen, om te gaan leren zien dat er oneindig veel mogelijkheden zijn, oneidig veel deuren die jij kunt openen, waarvan je nu het bestaan nog niet weet.

In een individueel traject, gaan we samen bekijken, hoe jij in die armoede terecht bent gekomen, maar nog belangrijker, wàt precies, jou in die armoede blijft houden.

We gaan contact maken met jouw diepste verlangens, hoe jij jouw leven zou willen leiden als je zelf de keuze had, en het mooie is, je hébt zelf die keuze. In mijn traject ga ik jou via de access tools brengen naar een leven voorbij aan de armoede, een leven waarin jij jouw diepste verlangens gaat leven.

Verder processen doe je in de besloten facebookgroep, waar je op jouw eigen tempo kan gaan processen, ik kom hier heel vaak live, en geef jou op die manier oefeningen mee, waar jij mee aan de slag kunt. Je kunt dingen delen in de groep, als dat goed voelt voor jou. Je kunt ook persoonlijk contact met me opnemen, als je ergens niet doorgeraakt.

Speciaal voor jou, lief mens die het financieel moeilijk heeft, is mijn prijs bespreekbaar, er kan ook in schijven betaald worden. Want ik wil graag dat iedereen, ook jij die het eigenlijk niet kan betalen, de kans krijgt alles uit het leven te halen, wat mogelijk is voor jou!!!