Mijn  zielsmissie:

Ik, Heidi Van den Heuvel, inspireer en begeleid mensen, hun ware verlangens te gaan leven, zodat ze het leven gaan leiden dat helemaal bij hun past! Hun beperkende gedachten en oordelen los te laten, hen de oneindige mogelijkheden te leren zien, in een veilige, ondersteunende bedding.

Door een diep contact aan te gaan met hun lichaam, komen tot échte zelfliefde. Waardoor ze leren leven vanuit vertrouwen, vanuit verwondering, vanuit plezier, vanuit flow en verbinding met zichzelf en anderen.

Mijn Visie

Heel veel mensen leven hun leven vanuit definities, die ze meegekregen hebben van thuis, op school, vanuit de maatschappij (bv. Je bent pas geslaagd in je leven, als je goed gestudeerd hebt, een drukke goedbetaalde baan hebt, een mooi huis, 2 ideale kinderen die je samen met je partner groot brengt,…. Je bent pas een goeie ouder als je zorgt dat je kinderen goed studeren, dat ze alle materiële dingen hebben die ze graag willen, dat ze verschillende hobby’s uitoefenen, dat ze grootgebracht worden binnen een gezin (ook al is dat gezin misschien totaal ontwricht).

Velen leven ook volgens een enorm aantal beperkende gedachten ( Ik kan dat niet doen want: ik heb geen tijd, niet het juiste diploma, de kinderen zijn nog te klein, niet genoeg geld voor,…

En dan heb je nog de vele oordelen die mensen vaak zonder dat ze het zelf beseffen, over zichzelf hebben, vaak oordelen die ze hun hele jeugd gehoord hebben, en zijn gaan geloven over zichzelf (bv. Ik ben niet verstandig genoeg, ik kan het niet alleen, ik ben het niet waard, ik ben maar zwak, ik ben te dik, ik ben niet mooi genoeg,…)

Bijna iedereen, sleept kleinere of grotere trauma’s/pijnen mee, opgelopen in hun jeugd, en in hun verdere leven, die als een zware steen aan hun nek hangt, die hen tegenhouden om te kunnen genieten in hun leven.

Hierdoor zijn mensen de verbinding met zichzelf, met hun lichaam, met hun verlangens, met wat hun nou écht blij zou maken in dit leven kwijt.

Het zou mooi zijn, als iedereen, zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategoriën, terug (want als jong kind waren de meesten van ons echt in verbinding met hun lichaam en hun ware, authentieke zelf) de weg vinden naar hun lichaam en hun diepste verlangens, die hen op weg zetten om dàt leven te leiden wat helemaal bij hen past, waardoor ze écht gelukkig zijn, levensenergie voelen, en ten volle van het leven kunnen genieten.

Mijn rol hierin is dat ik, Heidi Van den Heuvel, mensen begeleid en ondersteun om op een korte zeer effectieve manier een heel grote lading te halen van de trauma’s/pijnen waarmee ze nog worstelen.

Hen een diepe connectie leer te maken met hun lichaam, zodat ze zich kunnen bevrijden van hun oordelen over zichzelf, en heel zacht en liefdevol zijn voor zichzelf. Zodat ze tot totale zelfliefde komen.

Hen breng bij hun diepste verlangens, hen de tools geef om zich niet langer te laten tegenhouden door hun beperkende gedachten en de definities waarnaar zij tot nu toe leefden. Hen te tonen dat als 1 deur toegaat, er oneindig veel andere deuren kunnen geopend worden, waar misschien veel mooiere dingen achter zitten. Waardoor zij meer en meer het leven gaan leiden waarnaar zij verlangen, wat écht bij hen past.

Hen leer de controle los te laten, meer te gaan leven vanuit de flow, vanuit vertrouwen in het leven en zichzelf.

Hen uiteindelijk breng tot onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen, zodat zij niet meer de behoefte hebben anderen te proberen te veranderen, of op een manipulatieve manier dingen te krijgen van hen die zij nòdig hebben. Omdat ze niets meer nòdig hebben, door de totale zelfliefde. Alles wat ze wel krijgen van anderen, zijn dan als mooie kadootjes, als iets waar ze veel dankbaarheid bij gaan voelen.