Je hebt het leven waar je vroeger van droomde…

Je vond je prins/prinses op het witte paard…

Je vond de job waar je goed geld mee verdient…

Je bouwde/ kocht of huurde het huis waarin je je thuis voelt…

Je kreeg gezonde kinderen…

Je hebt een leuke vriendenkring…

Je hebt fijne hobby’s…

Je gaat elk jaar op vakantie…

En tòch knaagt er iets, je voelt je niet tevreden, je bent niet voluit gelukkig… Is dit nu het leven?

Meer dan waarschijnlijk leef jij niet het leven dat bij jouw diepste verlangens past. Van die diepste verlangens ben jij je waarschijnlijk niet eens bewust.

In mijn individuele traject, gaan we jou bij je diepste verlangens brengen, doorheen het proces ga jij meer en meer het leven leiden dat écht bij jou past, voorbij aan alle beperkende gedachten in je hoofd, voorbij aan alle oordelen die je over jezelf hebt, voorbij aan alle oordelen die anderen over jou hebben.

In mijn traject zitten alle tools om elk issue(-tje) in jouw leven aan te pakken, om te leren niet overal de controle over te moeten hebben, om die beperkende stemmetjes in je hoofd die je naar beneden halen om die te laten verdwijnen. Om jezelf graag te zien, waardoor je na verloop van tijd ook meer liefde kan voelen voor de anderen.

Voor iedereen die in dit traject stapt zal dit veranderingen (wat vaak angst oproept) met zich meebrengen.

Voor de ene zijn het slechts kleine veranderingen, voor de ander heel grote veranderingen, en (zo was het bij mij) voor nog anderen zal hun leven 100% veranderen.

Maar allen zullen jullie evolueren naar meer zelfliefde, naar meer eigenwaarde, naar meer vreugde, meer levensenergie, meer tevredenheid, … omdat jullie het leven gaan leiden wat ten diepste bij jou past!

Verder processen doe je in de besloten facebookgroep, waar je op jouw eigen tempo kan gaan processen, ik kom hier heel vaak live, en geef jou op die manier oefeningen mee, waar jij mee aan de slag kunt. Je kunt dingen delen in de groep, als dat goed voelt voor jou. Je kunt ook persoonlijk contact met me opnemen, als je ergens niet doorgeraakt.