[vc_row][vc_column]

Access Consciousness

De doelstelling van access consciousness is om ons op het punt te krijgen waar we bewust genoeg zijn om verandering in onszelf te creëren, zodat we de mogelijkheid kunnen vergroten om ons niet langer slachtoffer te voelen van allerlei dingen die op ons pad komen, zodat de trauma’s, de drama’s in ons leven niet langer de deur toehouden, maar de deur openen naar nieuwe mogelijkheden.

Hierin is de KEUZE om de deur open te houden, heel belangrijk! Om niet in beperkingen te denken, maar om te kiezen de oneindige mogelijkheden te zien.

Het doel van access is dus bewustzijn te creëren. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen en vertrouwen te hebben in het leven.

Zodra je geen oordeel hebt over iets kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wil dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zien zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in je leven wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.

Access consciousness brengt je voorbij je beperkende gedachten, oordelen en definities die je allemaal in je hoofd hebt. Het toont je de mogelijkheden, die je met je eigen hoofd niet kan bedenken.  Het is ook leven vanuit de vraag, zonder direct het antwoord te moeten weten. Dus eigenlijk voorbij gaan aan de controle die je steeds wil hebben, en meer en meer evolueren naar overgave en vertrouwen hebben in het leven.

[/vc_column][/vc_row]