[vc_row inverse=”” css=”.vc_custom_1560684259231{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column]

Aanbod van Beyond Control

[vc_column_text css=”.vc_custom_1560684236032{border-bottom-width: 50px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]

Mijn volledige aanbod is doordrongen van de tools vanuit Access Consciousness, een visie die erop gericht is stap voor stap je bewustzijn te verruimen, zodat je gaat ervaren dat er meer mogelijk is in jouw leven, dat je je niet langer blind staart op de beperkingen.
Een leven vol vreugde, flow, energie en geluk is echt niet veraf en voor iedereen toegankelijk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”yes” css=”.vc_custom_1459502371704{background-color: #8ed4cc !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3em”]

Mijn Ervaring

Ik ben daar zelf het levende bewijs van: ik was meer dan 15 jaar zwaar depressief en heel erg angstig, maar door de tools van Access te gaan toepassen, heb ik meer vertrouwen gekregen en voelde ik me veilig genoeg in mezelf om de verstikkende controle los te laten.

Access consciousness heeft mijn hele zijn totaal getransformeerd, tot de bewuste, energieke, zelfzekere vrouw die ik nu ben. Een vrouw die vol vertrouwen in het leven staat, die zich opent voor de mogelijkheden, die eindelijk het leven leeft dat bij haar past!

Wat brengt het mij om mensen te coachen die vastzitten op verschillende domeinen in hun leven, die de controle niet durven loslaten en die zich uiteindelijk bij mij zouden kunnen bevrijden?

[vc_empty_space height=”3em”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”7.5em”]
Waarom

Waarom doe ik het?

Tijdens mijn lange depressie heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan bij mensen met kanker. Ik voelde toen al, dat als ik ooit bevrijd zou zijn van mijn depressie, ik anderen zou willen helpen die niet goed in hun vel zitten. Ik had nooit kunnen denken dat mijn leven ooit zo fantastisch zou worden, zoals het nu al geruime tijd is.

Ik geloof dat het zo goed als voor iedereen mogelijk is, hoe lang je ook al in het dal zit, welke leeftijd je ook hebt, wat je problemen ook zijn, om net zo’n geweldig leven te hebben als ik. Dat ik jou daarvoor de gepaste begeleiding kan geven, maakt mij enorm gelukkig! Het zien uitgroeiën van mensen die op het eerste zicht weinig of geen perspectief hebben, tot mensen die alles uit het leven halen, die het leven leven wat werkelijk bij hen past, daar krijg ik enorm veel vreugde, energie en voldoening van!

[vc_empty_space height=”7.5em”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1459783303281{background-color: #f8f8f8 !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”3.2em”]
Voor elk wat wils

Bekijk hier ons aanbod

Access Bars Behandeling

Laat jouw eigen energie weer vrij stromen en kom dichter bij jezelf.

Lees meerLees meer

Right Body for You

Niet tevreden met de vorm van jouw lichaam als je in de spiegel kijkt?

Lees meerLees meer

Samen op pad naar het leven dat écht bij JOU past!

Beleef je leven intenser en kom je échte verlangens te weten.

Lees meerLees meer

Onlinetraject

Samen op weg naar jouw ware zelf, naar een leven dat helemaal bij jou past! wordt écht gelukkig, lééf, straal…

Lees meerLees meer
[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” inverse=”yes” css=”.vc_custom_1555355130053{background-image: url(https://beyondcontrol.be/wp-content/uploads/2019/04/Layer-25-copy1.png?id=1932) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”4.5em”]

Maak hier kennis met Access Consciousness

Kies vandaag nog een behandeling of traject uit mijn aanbod
[vc_empty_space height=”4em”][/vc_column][/vc_row]